AAO25.com

Assist => Support => Topic started by: LucasMuller on Thursday, June 23, 2016, 00:27:19 AM

Title: Mouse A4Tech Bloody V5M 3.200 DPI
Post by: LucasMuller on Thursday, June 23, 2016, 00:27:19 AM
I know the macro is prohibited , so I'm afraid to buy this mouse and keep ban , thinking of buying this mouse because low when buying I plug in my computer and install the bloody software 5, place 1 button ( red scroll, click one.and core 2) .
Adjust the mouse DPI and ready , without anything macro type.
Title: Re: Mouse A4Tech Bloody V5M 3.200 DPI
Post by: [Mia] on Thursday, June 23, 2016, 07:21:07 AM
I know the macro is prohibited , so I'm afraid to buy this mouse and keep ban , thinking of buying this mouse because low when buying I plug in my computer and install the bloody software 5, place 1 button ( red scroll, click one.and core 2) .
Adjust the mouse DPI and ready , without anything macro type.

Buy another mouse! Simple! :-P
Title: Re: Mouse A4Tech Bloody V5M 3.200 DPI
Post by: phuNkiii.ops on Thursday, June 23, 2016, 09:25:16 AM
3200 dpi mouse in 2016, my copperhead is 10 years old and has 2000.. people actually buy that mouse cause of the no recoil crap?

"worlds fastest 1ms response time" lol.. my mouse also has 1ms D:

and it costs 50$ kek
Title: Re: Mouse A4Tech Bloody V5M 3.200 DPI
Post by: Koden on Thursday, June 23, 2016, 10:54:37 AM
Same topic as http://aao25.com/forum/anti-cheat-95/a4tech-bloody-mouse-with-reduces-recoil/msg98648/#msg98648 (http://aao25.com/forum/anti-cheat-95/a4tech-bloody-mouse-with-reduces-recoil/msg98648/#msg98648)

I would not recommend you to buy that particular mouse. Its main selling point are the built-in macro functions, which are prohibited to use in this game (and most likely a few other ones).

If you're looking at a good mouse for FPS gaming, you should look at Razer, Sensei or Logitech models. Typically you would choose the mouse which adapt best with the kind of grip you use.
3200 dpi mouse in 2016, my copperhead is 10 years old and has 2000.. people actually buy that mouse cause of the no recoil crap?

"worlds fastest 1ms response time" lol.. my mouse also has 1ms D:

and it costs 50$ kek
Mine tops to 10.000 dpi, but that doesn't mean I use even half the sensibility...pretty much another marketing gimmick. Really, in the end it just need to A) have a properly working sensor and B) be as good as it can reasonably for your grip (which would also require you to see how it adapts to your own hand grip beforehand - pun intended -). And eventually, it shouldn't break apart/wear off in a few months...but that depends on the single mouse model build quality and the amount of use you may or may not put it through.
Title: Re: Mouse A4Tech Bloody V5M 3.200 DPI
Post by: phuNkiii.ops on Thursday, June 23, 2016, 11:05:50 AM
yeah I was lucky with mine, its still like new and I would probably have a hard time getting used to anything else by now, too bad new ones cost 200$+ if youre lucky to find one  :down: .. But yeah that DPI bs is just for marketing, I barrely move my mouse anway, 2kdpi and 5.5 sens ingame (:
Title: Re: Mouse A4Tech Bloody V5M 3.200 DPI
Post by: Bart! on Thursday, June 23, 2016, 13:33:00 PM
A4tech is terrible if you really want real performance.
I got zowie ec2a, also pretty good, but my favourite was the Logitech G5, same it's not on sale anymore.
Title: Re: Mouse A4Tech Bloody V5M 3.200 DPI
Post by: phuNkiii.ops on Thursday, June 23, 2016, 13:36:30 PM
A4tech is terrible if you really want real performance.
I got zowie ec2a, also pretty good, but my favourite was the Logitech G5, same it's not on sale anymore.

https://www.amazon.com/Logitech-G5-Laser-Mouse-931376-0403/dp/B000AY5YI4/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1466703349&sr=8-3&keywords=logitech+g5 (https://www.amazon.com/Logitech-G5-Laser-Mouse-931376-0403/dp/B000AY5YI4/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1466703349&sr=8-3&keywords=logitech+g5)


man I should have invested in copperheads and G5s when I was young..
Title: Re: Mouse A4Tech Bloody V5M 3.200 DPI
Post by: Bart! on Thursday, June 23, 2016, 13:38:25 PM
https://www.amazon.com/Logitech-G5-Laser-Mouse-931376-0403/dp/B000AY5YI4/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1466703349&sr=8-3&keywords=logitech+g5 (https://www.amazon.com/Logitech-G5-Laser-Mouse-931376-0403/dp/B000AY5YI4/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1466703349&sr=8-3&keywords=logitech+g5)


man I should have invested in copperheads and G5s when I was young..
Definitely, I still have my old one, but it disconnects every x time, I think it's in the cable though, so maybe I should just open it up and repair the cables.
Title: Re: Mouse A4Tech Bloody V5M 3.200 DPI
Post by: LucasMuller on Thursday, June 23, 2016, 19:28:35 PM
Mouse Gamer EVGA TORQ X5 6400Dpi i want buy.
Title: Re: Mouse A4Tech Bloody V5M 3.200 DPI
Post by: LucasMuller on Thursday, June 23, 2016, 19:44:11 PM
Mouse Gamer EVGA TORQ X5 6400Dpi i want buy.
or Mouse Gamer EVGA TORQ X3
Title: Re: Mouse A4Tech Bloody V5M 3.200 DPI
Post by: Robert on Friday, June 24, 2016, 16:41:06 PM
got deathadder it has macro but dont use it when on aa2.5
Title: Re: Mouse A4Tech Bloody V5M 3.200 DPI
Post by: Koden on Friday, June 24, 2016, 22:11:48 PM
got deathadder it has macro but dont use it when on aa2.5
Pretty much all of the modern mice have some sort of macro feature...the a4 model just has pushed things too far on the wrong side. Not to mention they're aiming to make it the selling point which also should get people to think about the mouse quality and performance itself (probably poor as Bart already said).
Title: Re: Mouse A4Tech Bloody V5M 3.200 DPI
Post by: LucasMuller on Monday, June 27, 2016, 18:27:31 PM
Pretty much all of the modern mice have some sort of macro feature...the a4 model just has pushed things too far on the wrong side. Not to mention they're aiming to make it the selling point which also should get people to think about the mouse quality and performance itself (probably poor as Bart already said).

I Know ,that bloody is fair ,   I bought Evga mouse ,it is decent mouse
Title: Re: Mouse A4Tech Bloody V5M 3.200 DPI
Post by: LucasMuller on Monday, June 27, 2016, 18:29:31 PM
Same topic as http://aao25.com/forum/anti-cheat-95/a4tech-bloody-mouse-with-reduces-recoil/msg98648/#msg98648 (http://aao25.com/forum/anti-cheat-95/a4tech-bloody-mouse-with-reduces-recoil/msg98648/#msg98648)

I would not recommend you to buy that particular mouse. Its main selling point are the built-in macro functions, which are prohibited to use in this game (and most likely a few other ones).

If you're looking at a good mouse for FPS gaming, you should look at Razer, Sensei or Logitech models. Typically you would choose the mouse which adapt best with the kind of grip you use.Mine tops to 10.000 dpi, but that doesn't mean I use even half the sensibility...pretty much another marketing gimmick. Really, in the end it just need to A) have a properly working sensor and B) be as good as it can reasonably for your grip (which would also require you to see how it adapts to your own hand grip beforehand - pun intended -). And eventually, it shouldn't break apart/wear off in a few months...but that depends on the single mouse model build quality and the amount of use you may or may not put it through.
Thanks for letting me know this mouse is dirty
Title: Re: Mouse A4Tech Bloody V5M 3.200 DPI
Post by: LucasMuller on Monday, June 27, 2016, 18:36:29 PM
3200 dpi mouse in 2016, my copperhead is 10 years old and has 2000.. people actually buy that mouse cause of the no recoil crap?

"worlds fastest 1ms response time" lol.. my mouse also has 1ms D:

and it costs 50$ kek

I researched on mice, Dpi
the more Dpi more disturbs because it loses the accuracy of the mouse can not play right , I play up to 1,600 dpi and 800 dpi in sniper
10,000 ? is absurd because it is an evil parkinson , it seems the hand is shaking
Title: Re: Mouse A4Tech Bloody V5M 3.200 DPI
Post by: phuNkiii.ops on Tuesday, June 28, 2016, 05:23:41 AM
depends, mine is not shaky and I move my mouse like 1cm each side
Title: Re: Mouse A4Tech Bloody V5M 3.200 DPI
Post by: Bart! on Tuesday, June 28, 2016, 12:13:41 PM
depends, mine is not shaky and I move my mouse like 1cm each side
Why so much?

I use 800 DPI (Although I could use more), 0,47 mouse sensitivity in game at this moment.

The problem with high DPI and fast moving is that if you shake a very little bit, or make a small move per accident, it has a big effect in game. Having very precise fast aiming will be used against you in that case.

I prefer low sensitivity & dpi because it has room for error. If I didn't play for a while, and my aiming is not as good as it can be, it will still be ok, because if I move a bit too much or less, it's usually still aimed on them.

However, that's personal taste I guess.
Title: Re: Mouse A4Tech Bloody V5M 3.200 DPI
Post by: Koden on Tuesday, June 28, 2016, 13:21:42 PM
Why so much?

I use 800 DPI (Although I could use more), 0,47 mouse sensitivity in game at this moment.

The problem with high DPI and fast moving is that if you shake a very little bit, or make a small move per accident, it has a big effect in game. Having very precise fast aiming will be used against you in that case.

I prefer low sensitivity & dpi because it has room for error. If I didn't play for a while, and my aiming is not as good as it can be, it will still be ok, because if I move a bit too much or less, it's usually still aimed on them.

However, that's personal taste I guess.

Totally agree. Also, to properly use higher dpi values you might need a good amount of room to literally glide the mouse over (in other words, not that comfy imho). And some mice need a better surface than your average desk in order to work properly (like a proper mouse pad). Some models are also susceptible to color changes over the gliding surface (like mine, which works best on black matte pads and totally not on white/pale coloured surfaces).

Title: Re: Mouse A4Tech Bloody V5M 3.200 DPI
Post by: Possessed on Tuesday, June 28, 2016, 16:12:50 PM
800dpi, SweetLow USB patch: 1000Mhz, MarkC mouse Patch (6 sens. on windows, no accel.), 6.75 in-game with "Reduce Mouse Lag" (go into in-game Setting > Input and tick this, disabled by default on assist to avoid crashing for some) on and custom X/Y axis speed:
@User.ini (Default for both is 2.0, if lowering this value you have to raise the in-game sens.)
MouseX=Count bXAxis | Axis aMouseX Speed=0.75
MouseY=Count bYAxis | Axis aMouseY Speed=1.00
;But why 0.75 and not 1.0? because the game is stretched (not sure if this only apply when playing at 4:3 stretched), works flawless to me.
I tried 0.01, but the ammount of in-game sens has to be set to an insane value:D
@ArmyOps.ini ; I'm not sure if this is the default since I've been using this install/config before assist days :D
[WinDrv.WindowsClient]
MouseXMultiplier=1.000000
MouseYMultiplier=1.000000

I will not explain how to use them, figure your self.
MarkC and SweetLow mods are complements to each other, but can be used separated, both for best results.
Lastest SweetLow USB Polling Rate patch: http://sweetlow.orgfree.com/download/hidusbf.zip (http://sweetlow.orgfree.com/download/hidusbf.zip)
----
Registry patch is safe to use if you are'nt an advanced user:
MarkC patch download: http://donewmouseaccel.blogspot.com.br/ (http://donewmouseaccel.blogspot.com.br/)
Title: Re: Mouse A4Tech Bloody V5M 3.200 DPI
Post by: phuNkiii.ops on Tuesday, June 28, 2016, 17:22:30 PM
my mouse never goes random way, i got used to high sens since call of duty 2 (used same mouse) and people would say im crazy for playing 2k dpi + 15 sens ingame.. Its a lot easier for me to play and react then having to pull mouse over my mousepad.. which i cut in like 20cm x 20cm cause the original razer pad was fucking huge LOL